Προσφορές
πινακας τροφοδοσιας συναγερμων
Τροφοδοτικά αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS) Τροφοδοτικά switching mode
Κατηγορίες Προϊόντων
Ενδιαφέροντα άρθρα
Εφαρμογές των ανιχνευτών
Οι φωτοηλεκτρικοί ανιχνευτές ή δέσμες, όπως είναι η ευρεία ονομασία τους στην ελληνική αγορά, αποτελούν όπως προαναφέρθηκε ίσως την πλέον διαδεδομένη πρόταση στην περιμετρική προστασία των χώρων. Άλλωστε η αρχή λειτουργίας τους και o σχεδιασμός τους, τους καθιστά εξ ορισμού ιδανικούς για παρόμοιες εφαρμογές. Αποτελούν λοιπόν την πρώτη επιλογή για την επιτήρηση εγκαταστάσεων όπως στρατόπεδα, αεροδρόμια, εργοστάσια, μεγάλες αποθήκες εμπορευμάτων, εργαστήρια υψηλής διαβάθμισης.
Η σωστή χρήση των ανιχνευτών μπορεί να γλιτώσει από μεγάλους κινδύνους τόσο τις εγκαταστάσεις όσο και το προσωπικό. Ο λόγος είναι ότι τα εξωτερικά radar αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας και μπορούν να αποτρέψουν την είσοδο στα κτίσματα του χώρου, οπότε αποφεύγεται η επαφή του προσωπικού με τους εισβολείς, επαφή που μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερους κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων. Εάν καλύπτεται η περίμετρος με τη χρήση δεσμών, τότε ο συναγερμός θα δώσει την ανάλογη ένδειξη πριν καν πλησιάσουν οι εισβολείς στα κτίρια, με αποτέλεσμα είτε εκείνοι να φοβηθούν και να τραπούν σε φυγή είτε το προσωπικό επιφυλακής που μπορεί να βρίσκεται μέσα στο κτίριο ή σε κάποιο άλλο σημείο, να έχει όλο τον απαραίτητο χρόνο να προετοιμαστεί κατάλληλα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Σε αντίθετη περίπτωση οι εισβολείς θα διένυαν όλο τον εξωτερικό χώρο, θα έμπαιναν μέσα στο κτίριο και τότε θα ενεργοποιούνταν ο συναγερμός. Όμως σε αυτήν την περίπτωση η επαφή θα ήταν αναπόφευκτη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οπότε η χρήση φωτοηλεκτρικών ανιχνευτών δέσμης διασφαλίζει στο μέγιστο δυνατό βαθμό την επιθυμητή περιμετρική προστασία του χώρου και εμποδίζει τους εισβολείς να εισχωρήσουν στο εσωτερικό του κτιρίου. Ειδικά η χρήση τους είναι απαραίτητη σε χώρους όπως οι απομακρυσμένες αποθήκες, που δεν έχουν προσωπικό φύλαξης καθ' όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Σε μια τέτοια περίπτωση, έστω ότι έμπαινε κάποιος διαρρήκτης και δεν υπήρχαν τοποθετημένες περιμετρικά δέσμες, τότε θα είχε την άνεση να μπει μέσα στον εσωτερικό χώρο και στην καλύτερη περίπτωση θα προλάβαινε να προβεί σε αρπαγή ή σε καταστροφή των αντικειμένων που βρίσκονται μέσα, ενώ στη χειρότερη περίπτωση μπορεί να υπήρχε επαφή με ενδεχόμενο κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των εμπλεκόμενων προσώπων.
Τεχνολογία
Οι ανιχνευτές δέσμης ή φωτοηλεκτρικοί ανιχνευτές ανήκουν στην κατηγορία των ενεργών υπέρυθρων ανιχνευτών (Active Infrared Beams), σε αντίθεση με τους γνωστούς μας PIR (Passive Infrared) που κατατάσσονται στους παθητικούς υπέρυθρους ανιχνευτές. Η βασική αρχή λειτουργίας τους είναι ίδια, ανεξαρτήτως του κατασκευαστή. Κάθε συσκευή αποτελείται από δύο συσκευές, έναν πομπό (transmitter) και ένα δέκτη (receiver). Oι πομποί εκπέμπουν δέσμες υπέρυθρου φωτός, που δεν είναι διακριτές στο ανθρώπινο μάτι. Αυτές οι δέσμες συλλέγονται από τους δέκτες, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα αόρατο νήμα το οποίο περιφράσσει τον επιτηρούμενο χώρο. Η εμβέλεια της δέσμης μπορεί να φτάνει ακόμα και τα 300 μέτρα - υπάρχουν φυσικά διαφοροποιήσεις ανάλογα με τους κατασκευαστές και τα διάφορα μοντέλα - ενώ το ύψος ανίχνευσης εξαρτάται και από το πόσες μονάδες θα εγκατασταθούν. Οι δέκτες και οι πομποί τοποθετούνται σε ειδικούς στύλους και όλη η εικόνα προσομοιάζει έναν πραγματικό φράκτη, με τους περιοδικά τοποθετημένους στύλους και τις αόρατες δέσμες να προσομοιάζουν συρματόσκοινα που εκτείνονται από τον ένα στύλο μέχρι τον άλλο. Ο τρόπος λειτουργίας τους είναι απλός, καθώς οι ακτίνες εκπέμπονται από το στύλο που είναι τοποθετημένοι οι πομποί και καταλήγουν στο στύλο των δεκτών. Κάθε προσπάθεια παραβίασης που θα οδηγήσει σε διακοπή της συνέχειας των δεσμών, αποτελεί λόγο για την ενεργοποίηση του συστήματος συναγερμού και την ειδοποίηση των υπεύθυνων ασφαλείας.
Τα συστήματα που διατίθενται στην αγορά ξεκινούν από δύο δέσμες, οι οποίες μπορούν να καλύπτουν ένα ύψος της τάξης περίπου των 52 εκατοστών και μπορούν να φτάσουν μέχρι και τις 8 δέσμες ώστε να καλύπτουν ένα ύψος των 2 μέτρων. Το πλεονέκτημα των περισσότερων από μία δέσμη - εκτός του προφανούς ότι μπορούν να καλύψουν μεγαλύτερο ύψος - είναι επίσης ότι μειώνουν το βαθμό εμφάνισης λανθασμένων συναγερμών, καθώς για να δοθεί η αντίστοιχη ένδειξη θα πρέπει να διακοπούν όλες οι δέσμες ταυτόχρονα. Πολύ μεγάλη συνεισφορά στη μείωση της εμφάνισης των λανθασμένων συναγερμών έχει και η μεγαλύτερη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας. Τα συστήματα ενσωματώνουν ειδικούς επεξεργαστές και ψηφιακά συστήματα ελέγχου, που επιτρέπουν την καλύτερη επεξεργασία των σημάτων που λαμβάνουν αλλά και τη ρύθμιση των διάφορων παραμέτρων ευαισθησίας, ανάλογα με τις εξωτερικές συνθήκες που επικρατούν τη δεδομένη χρονική στιγμή.
 
 
   HomeΣυναγερμοί Εξωτερικοί ανιχνευτές

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ

Εξωτερικοί Ανιχνευτές

Εξωτερική Ασφάλεια και λύσεις Περιμετρικής προστασίαςperimetriki prostasia me anixneftes

ŸΗ προστασία της οικογένιας και της περιουσίας πρέπει να συνδυάζεται με την εμπιστοσύνη στο σύστημα συναγερμού που επιλέγετε.

ŸΤα αισθητήρια Συναγερμού που σας προτείνουμε, σας παρέχουν ευκολία στην τοποθέτηση, ευελιξία για οποιαδήποτε εφαρμογή και εγγύηση αξιόπιστης λειτουργίας, χωρίς σφάλματα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΣ ΠΑΡΑΘΥΡΩΝŸΗ περιμετρική προστασία μπορεί να αποτρέψει τον επικείμενο κίνδυνο για την οικογένεια και την περιουσία σας.

ŸΗ προστασία του χώρου σας, με τη χρήση εξελιγμένης τεχνολογίας Ασφαλείας που δημιουργεί ένα τείχος προστασίας γύρω από το σπίτι ή το γραφείο σας, σας προσφέρει την ηρεμία που επιθυμείτε.

ŸΟι ανιχνευτές τύπου Φωτοδέσμης λειτουργούν στέλνοντας μία παλμική δέσμη υπέρυθρου φωτός από την μονάδα εκπομπού στον δέκτη. ŸΌταν ένα αντικείμενο διακόψει τη δέσμη, θα ανιχνευτεί η κίνησή του και θα δημιουργηθεί σήμα συναγερμού όταν η διακοπή ξεπεράσει τα καθορισμένα χρονικά όρια.

ŸΤα φύλλα που πέφτουν, διακόπτουν μία (1) δέσμη ενώ η 2η δέσμη επικοινωνεί με τη μονάδα του δέκτη δίνοτας στην εφαρμογή ανοχή σε ψευδοσυναγερμούς από περιβαλλοντολογικές συνθήκες.

ŸΠΥΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣΗ υπέρυθρη ανίχνευση (Passive Infrared - PIR) επιτυγχάνεται με την παρακολούθηση των αλλαγών των υπέρυθρων ακτινοβολιών που βρίσκονται εντός του εύρους μέτρησης του αισθητήρα.

ŸΌλα τα αντικείμενα εκπέμπουν κατ’ ελάχιστον υπέρυθρη ακτινοβολία στο επίπεδο περίπου των 10 microns. ŸΟ αισθητήρας ενεργοποιείται όταν ο άνθρωπος κινείται σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο που εκπέμπει ίδια ή λιγότερη ακτινοβολία.

ŸΟι πιο αποτελεσματικοί ανιχνευτές μπορούν να διακρίνουν την ακτινοβολία των ανθρώπων και άλλων πηγών υπέρυθρης ακιτνοβολίας (π.χ. κατοικιδίων ζώων).

 • ŸΕξελιγμένη τεχνολογία που συνδυάζεται με δυνατότητες δύσκολων εφαρμογών.
 • ŸΕσωτερικές και Εξωτερικές εφαρμογές Ασφαλείας.
 • ŸΑνοσία σε περιβαντολογικές συνθήκες (ομίχλη, ηλιοφάνεια κλπ) και τεχνολογία Anti-Masking.

Περιμετρική ασφάλεια με εξωτερικούς ανιχνευτές χώρου.
ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ Κάθε φορά που μελετάται η προστασία του εξωτερικού χώρου μιας εγκατάστασης και απαιτείται υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε συνδυασμό με διακριτικότητα, η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό των εμπλεκόμενων είναι ακόμα οι φωτοηλεκτρικοί ανιχνευτές δέσμης.

Μέσα στον κυκεώνα των αλλαγών που παρατηρούνται στη βιομηχανία των συστημάτων ασφαλείας με τη συνεχή εμφάνιση νέων προτάσεων, είναι δύσκολο πολλές φορές να γίνει η σωστή επιλογή των κατάλληλων συστημάτων για τις ανάγκες μιας συγκεκριμένης εφαρμογής.

Πληθώρα προτάσεων και αντικρουόμενα τεχνικά χαρακτηριστικά, προκαλούν σύγχυση στους πελάτες αλλά και σε εμάς τους εγκαταστάτες. Οι εφαρμογές περιμετρικής προστασίας - ιδιαίτερα δε λόγω των δυσμενών συνθηκών που τις χαρακτηρίζουν αποτελούν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα των προαναφερθέντων. Το σύστημα συναγερμού που θα χρησιμοποιηθεί σε μια παρόμοια εφαρμογή οφείλει να είναι ευαίσθητο αρκετά ώστε να μπορεί να αναγνωρίζει τις ύποπτες κινήσεις αλλά παράλληλα θα πρέπει να φιλτράρει εκείνα τα περιστατικά που δεν αποτελούν κίνδυνο.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΑΓΟΡΑ e-smarteck.gr

 

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
Δείτε το VIDEO


 

GUARD - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ

Φύλακας παντός καιρού
Διπλό εξωτερικό PIR και μικροκυματικό

Παρουσίαση του συστήματος ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΗΠΟΥ


 • 2 πυροηλεκτρικοί ανιχνευτές
 • 1 Μικροκυματικός ανιχνευτής
 • Προστασία antimasking
 • Αισθητήρας δόνησης και κραδασμών κατά βανδαλισμού
 • Εγκατάσταση σε οποιοδήποτε ύψος
 • Δεν ανιχνεύει ζώα
 • Δεν επηρεάζεται από αέρα, κινούμενα φύλλα δέντρων, νερό από πισίνα και από τον ήλιο
 • Αδιάβροχο και πλήρως προστατευόμενο από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες
 • Επιλογή επιπέδου ευαισθησίας

OUTLOOK ΕΚΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ ΧΩΡΟΥ

 

Αγορά

 

OUTLOOK - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ

Το απόλυτο εξωτερικό ραντάρ
Διπλό εξωτερικό PIR και μικροκυματικό

Παρουσίαση του ανιχνευτή Περισσότερα


 • 2 Πυροηλεκτρικοί ανιχνευτές
 • 1 Μικροκυματικός ανιχνευτής
 • Ρυθμιζόμενη προστασία antimasking
 • Αισθητήρας δόνησης και κραδασμών κατά βανδαλισμού
 • Εγκατάσταση σε οποιοδήποτε ύψος
 • Δεν ανιχνεύει ζώα
 • Δεν επηρεάζεται από αέρα, κινούμενα φύλλα δέντρων, νερό από πισίνα και από τον ήλιο
 • Αδιάβροχο και πλήρως προστατευόμενο από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες
 • Επιλογή επιπέδου ευαισθησίας για τα ζώα
 • Επιλογή απόστασης ανίχνευσης μέσω εκμάθησης με τεστ περπατήματος

ρανταρ κουρτινας


Δείτε την τοποθέτηση

Δείτε το πραγματικό μέγεθος

Δείτε τις εφαρμογές

Βίντεο

Εωτερικός ανιχνευτής κουρτίνας

Αγορά

CURTAIN-PM. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ

Σίγουρη περιμετρική προστασία εξωτερικών χώρων,τύπου κουρτίνας.

Παρουσίαση του συστήματος ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΗΠΟΥ


 • Διπλός ανιχνευτής (PIR+Microwave) για αυξημένη επιτυχία ανίχνευσης
 • Μικροκυματικός ανιχνευτής έως 12 μέτρα
 • Προστασία antimasking
 • Δεν ανιχνεύει ζώα
 • Αδιάβροχο και πλήρως προστατευόμενο από τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες
 • Επιλογή επιπέδου ευαισθησίας
 • Χωρίς ψευτοσυναγερμούς.

Ο ανιχνευτής CURTAIN είναι ιδανικός για περιμετρική κάλυψη ενός κτίσματος και δημιουργεί ένα πολύ στενό προστατευτικό πλέγμα των 3 ° (όπως μια κουρτίνα) για να ασφαλίσει τα ανοίγματα από τους εισβολείς. Αυτό το είδος προστασίας επιτρέπει την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων εντός της προστατευόμενης περιοχής χωρίς συναγερμό.

Το CURTAIN είναι αδιάβροχο και μπορεί να εγκατασταθεί σε εξωτερικούς χώρους ή σε εσωτερικούς χώρους. Εκτός από μια άνευ προηγουμένου εκπληκτική και αξιόπιστη ικανότητα ανίχνευσης, είναι εξοπλισμένο με εξαιρετική προστασία ενάντια σε κάθε προσπάθεια για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία του, όπως με το φράξιμο (μάσκας), αν το σύστημα συναγερμού είναι οπλισμένο ή αφοπλισμένο (Anti-κάλυψης της προστασίας ). Θα ανιχνεύσει επίσης τα διαφανή αντικείμενα, γυαλί και πλαστικές σακούλες (επιλογή με ρύθμιση). Θα ενεργοποιηθεί, ακόμη και αν ο φακός του ψεκαστεί με μπογιά ή καλυφθεί από ένα αυτοκόλλητο. Το CURTAIN -PM συνδυάζει δύο τεχνολογίες ανίχνευσης-μικροκυμάτων και παθητικών υπέρυθρων (PIR), και ελέγχει οποιαδήποτε εισβολή και από τις δύο μεθόδους.

Ένας προηγμένος και μοναδικός αλγόριθμος του επιτρέπει να εργαστεί και στις πιο δύσκολες συνθήκες περιβάλλοντος και όπου απαιτείται υψηλή ασφάλεια, διατηρώντας παράλληλα πρωτοφανή ασυλία σε ψευδείς συναγερμούς.

Οδηγίες και τεχνικά χαρακτηριστικά

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗΣ PARODOX NVX80

Εξωτερικός ανιχνευτής NVX80

Ψηφιακός ανιχνευτής με τεχνολογία
Anti-Mask και SeeTrue™ για εσωτερική και εξωτερική χρήση


Ο NVX80 διαθέτει πολλά διαφορετικά αισθητήρια και συνδυάζει διαφορετικές τεχνολογίες και είναι πραγματικά κάτι νέο στην παγκόσμια αγορά ανιχνευτών με διαφορετική φιλοσοφία από τους κλασικούς ανιχνευτές που μέχρι τώρα γνωρίζουμε.
Ο NVX80, στηριζόμενος στην τεχνολογία SeeTrue™, που είναι πατέντα της Paradox, είναι σε θέση να διαχειριστεί τα οκτώ διαφορετικά αισθητήρια που διαθέτει.
Χρησιμοποιεί τέσσερις υπέρυθρους ανιχνευτές και δύο μικροκυματικά κανάλια για την εμπρόσθια σάρωση του χώρου και δύο υπέρυθρους ανιχνευτές για την κατακόρυφη ζώνη...

Παρουσίαση του ανιχνευτή Περισσότερα

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΡΑΝΤΑΡ ΜΕ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΣΕΙΡΗΝΑ

Ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικού συναγερμού

Ασφαλίστε τα παράθυρά σας, τις μπαλκονόπορτες, τις πλευρές του κτιρίου που θέλετε να προστατέψετε και κοιμηθείτε ήσυχα


Αξιόπιστο, απλό , επεκτάσιμο και οικονομικό το νέο σύστημα συναγερμού που καλύπτει τις ανάγκες μιας εξωτερικής περιμετρικής προστασίας.
Πίνακας τροφοδοσίας με μπαταρία για αδιάλειπτη παροχή τάσης, τηλεχειρισμός για τον οπλισμό και αφοπλισμό του συστήματος, εξωτερικά ραντάρ GUARD ή CURTAIN για την ανίχνευση των ύποπτων κινήσεων και σειρήνα με ρύθμιση χρόνου για να μας ειδοποιήσει.

Παρουσίαση του συστήματος ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΚΗΠΟΥ

συναγερμος σε φωτοβολταικα πανελ σε στεγη

Διατίθεται σε δύο τύπους :
25 και 50 μέτρα

Συναγερμός σε φωτοβολταϊκά πάνελ στις στέγες και όχι μόνο.

Προστατέψτε την περιουσία σας μέσω πλαστικής ίνας με το Fiberlock.
Οι εφαρμογές απεριόριστες όπως φωτοβολταϊκά πάνελ, Super Market, καθίσματα σε υπαίθριες καφετέριες, τροχόσπιτα, σκάφοι, ποδήλατα ...


To FiberLock είνaι ένας αισθητήρας ο οποίος προστατεύει την περιουσία σας σαν αλυσίδα. Χρησιμοποιεί πλαστική ίνα είναι ασφαλής και μπορείτε να την εγκαταστήσετε μόνοι σας.

Συνδέστε το FiberLock στο σύστημα συναγερμού ή στο ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικού συναγερμού και μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

Είναι μια συσκευή τροφοδοτούμενη από μπαταρίες την οποία μπορείτε να τη εγκαταστήσετε οπουδήποτε, σαν μια κλειδαριά και προστατεύει την περιουσία σας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χωρίς ψευδείς συναγερμούς.

Τοποθετήστε την ίνα μέσα από το αντικείμενο που θέλετε να προστατέψετε και οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής θα ανιχνευθεί.

μικροκυματικος ανιχνευτης

περισσότερα...

MICROWAVE BEAM - ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ

Η απόλυτη περιμετρική προστασία εξωτερικών χώρων και φωτοβολταϊκών πάρκων.


.
Beam μικροκυματικό για εξωτερική και εσωτερική προστασία. Σύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη ανίχνευση με ελάχιστο κίνδυνο λανθασμένων συναγερμών.
Απόσταση δέσμης : 60μ. ,120μ. ή 200μέτρα
 • Εύρος ανίχνευσης Max: 60/120/200 μέτρα
 • Πλάτος ανοίγματος Max στη μέση της κλίμακας: 1,5 μέτρα
 • Συχνότητα: 10.525GHz
 • Αριθμός καναλιών: 5
 • Εύκολη ευθυγράμμιση με βολτόμετρο: Ναι
 • Ρυθμιζόμενη ευαισθησία με κοπτική μηχανή
 • Ενσωματωμένο κύκλωμα ACG για αυτόματη ρύθμιση της ευαισθησίας
 • LED ένδειξη: πράσινο LED φυσιολογική κατάσταση, κόκκινο LED κατάσταση συναγερμού
 • Τροφοδοσία: 12V DC
 • Είσοδος Day/Night για μπλοκάρισμα δέκτη
 • Κατανάλωση: πομπός 28mA, δέκτης 50mA
 • Μικροδιακόπτης προστασίας ανοίγματος
 • Έξοδος ρελέ συναγερμού: N.C.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -25 ° C / +55 ° C
 • Διαστάσεις: 105x150x195 mm
 • Βάρος: 520γρ
 • Προσαρμογή κλήσης

ανιχνευτες με δεσμες beams


ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΣ- OUTDOOR DEDECTOR

Εξωτερικοί ανιχνευτές δέσμης
Beams ATSUMI Ιαπωνίας


 • Beam τεσσάρων συγχρονισμένων ακτίνων για υψηλή ασφάλεια και αποφυγή ψεύτικων συναγερμών από πτώση φύλων ή διέλευση μικρών ζώων.
 • Εμβέλεια 60m/110m/160m σε εξωτερικό χώρο.
 • Λειτουργία EDC (Environmental Discrimination Circuit).
 • Με την λειτουργία αυτή η συσκευή σε περιπτώσεις πυκνής ομίχλης ή χιονιού απορρίπτει ψεύτικους συναγερμούς, αλλά όταν φτάσει σε επίπεδα δυσλειτουργίας η συσκευή στέλνει σήμα προβλήματος.
 • Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι ο έλεγχος ισχύος της ακτίνας.
 • Χρησιμεύει για την αποφυγή προβλημάτων που προέρχονται από αντανακλάσεις σε λευκές επιφάνειες ή από επηρεασμό άλλων κοντινών δεσμών.
 • Ευκολία εγκατάστασης και ρύθμισης με την χρήση εξόδου μέτρησης τάσης.
 • Ρυθμιζόμενο χρόνο ανταπόκρισης σε διακοπή της / των ακτίνων από 50 - 500msec.
 • Υψηλής ποιότητας πλαστικού και μετάλλου για αντοχή σε ανοικτούς χώρους IP54.
 • Τροφοδοσία 10.5 έως 28V.
 • Μία έξοδος relay για alarm μια για το EDC και μία για tamper.
 • Θερμοκρασία περιβάλλοντος
  από -25οC έως +70οC.

AX-60 AX-60
 • Εμβέλεια: 60m σε εξωτερικό χώρο - 180m σε εσωτερικό.
 • Τύπος δέσμης: Pulsed infrared.
 • Interruption period: 50~500msec (Synchronization).
 • Τροφοδοσία: 10.5 - 28 V DC
 • Κατανάλωση: 46mA max σε συναγερμό.
 • Περίοδος συναγερμού: 2sec
 • Alarm Output: Form C Relay (28V DC 0.2 A ).
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -25°C - 55°C.
 • Άνοιγμα: 10° καθέτως, 90° οριζοντίως.
 • Στήριξη σε στύλο ή τοίχο Βάρος: 1040g
ABE-150 ABE-150
Φωτοηλεκτρικός υπέρυθρος ανιχνευτής beam με 3 δέσμες για εξωτερικούς χώρους, εμβέλειας 150m.

 • 3 ομάδες φακών εστίασης
 • Υπέρυθρη παλμική ψηφιακή δέσμη
 • Έξοδος συναγερμού (συμβατική) normally open & normally closed
 • Ταυτόχρονη λήψη και εκπομπή, με έξυπνη αναγνώριση βροχής / ομίχλης
 • Αναφορά κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, ρελέ χωρίς επαφές
 • Ρύθμιση δεσμών χωρίς το άνοιγμα της συσκευής
 • Εξωτερική Εμβέλεια : 150 m max
 • Εσωτερική Εμβέλεια : 450 m max
 • Χρόνος Απόκρισης : 50~700ms
 • Εξοδος Συναγερμού : Νormaly close ahd normaly open
 • Διασύνδεση Συναγερμού: ναι
 • Έξοδος tamper normally open
 • Τάση Λειτουργίας: DC 13.8-24V, AC 11-18V
 • Κατανάλωση: 80mA
 • Κατανάλωση σε αναμονή: 32ma
 • Ορατότητα: ? 5m
 • Περιβάλλον Λειτουργίας: -25° C ~ 65° C
 • Ρύθμιση Γωνίας: Ηorizontal 180° (±90°)

ABL-200 ABL-200
Υπέρυθρος ανιχνευτής εξωτερικού-εσωτερικού χώρου, 6 δεσμών.
 • Εμβέλεια: 200m σε εξωτερικό - 600m σε εσωτερικό χώρο.
 • Αριθμός δεσμών: 6. Τύπος δέσμης: Pulsed infrared.
 • Ταχύτητα ανίχνευσης: 50 - 700msec.
 • Έξοδος συναγερμού: NC/NO 30V DC 0,5A.
 • Τροφοδοσία: DC 9 έως 24V - AC 8 έως 18V.
 • Κατανάλωση: 80mA.
 • Κατανάλωση (σε ηρεμία): 40mA.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -25°C - 65°C.
 • Σχετική υγρασία: 5% - 95%.
 • Διακόπτης Tamper: NC AC/DC 24V/0,5mA.
 • Εύρος κάλυψης: ± 10° καθέτως, 360° οριζοντίως.
 • Υλικό περιβλήματος: PC

ΑΒΧ-206 ΑΒΧ-206
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής.
 • 6 δεσμών.
 • 20 μέτρων.
 • Ύψος 115 εκατοστά.
 • Ιδανικός για μπαλκονόπορτες και παράθυρα.
 • Πολύ μικρές διαστάσεις.
 • Διαθέτει ρελέ NO και NC.
 • Τροφοδοτείται με DC 9-24V η AC 8-18V
 • Κατανάλωση 60ma.

ΑΒΧ-206 ΑΒΧ-208
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής.
 • 6 δεσμών.
 • 20 μέτρων.
 • Ύψος 140 εκατοστά.
 • Ιδανικός για μπαλκονόπορτες και παράθυρα.
 • Πολύ μικρές διαστάσεις.
 • Διαθέτει ρελέ NO και NC.
 • Τροφοδοτείται με DC 9-24V η AC 8-18V
 • Κατανάλωση 60ma.

ΑΒΧ-206 ΑΒΧ-6012
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής.
 • 12 δεσμών.
 • 60 μέτρων.
 • Ύψος 2 μέτρα.
 • Διαθέτει ρελέ NO και NC.
 • Τροφοδοτείται με DC 9-24V η AC 8-18V
 • Κατανάλωση 60ma.

δεσμες για μπαλκονοπορτες και παραθυρα CP-8/100
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής δέσμης, ιδιαίτερα λεπτός, ιδανικός για μπαλκονόπορτες και παράθυρα.
 • Αριθμός δεσμών: 4 διπλές.
 • Ύψος: 100cm.
 • Μέγιστη απόσταση κάλυψης: 10m.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°~ 65°C.
 • Τροφοδοσία: 12VDC.
 • Διαστάσεις: 2.5 x 3 x 100cm.
 • *Tοποθέτηση σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο. Να μη βρέχεται!

δεσμες για μπαλκονοπορτες και παραθυρα CP-12/150
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής δέσμης, ιδιαίτερα λεπτός, ιδανικός για μπαλκονόπορτες και παράθυρα.
 • Αριθμός δεσμών: 6 διπλές.
 • Ύψος: 150cm.
 • Μέγιστη απόσταση κάλυψης: 10m.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°~ 65°C.
 • Τροφοδοσία: 12VDC.
 • Διαστάσεις: 2.5 x 3 x 150cm.
 • *Tοποθέτηση σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο. Να μη βρέχεται!

δεσμες για μπαλκονοπορτες και παραθυρα CP-16/200
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής δέσμης, ιδιαίτερα λεπτός, ιδανικός για μπαλκονόπορτες και παράθυρα.
 • Αριθμός δεσμών: 8 διπλές.
 • Ύψος: 200cm.
 • Μέγιστη απόσταση κάλυψης: 10m.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -20°~ 65°C.
 • Τροφοδοσία: 12VDC.
 • Διαστάσεις: 2.5 x 3 x 200cm.
 • *Tοποθέτηση σε εξωτερικό στεγασμένο χώρο. Να μη βρέχεται!

ΔΕΣΜΕΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΒΙ 150
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής.
 • Αριθμός δεσμών: 6 διπλές.
 • Ύψος: 1.6m.
 • Μέγιστη απόσταση κάλυψης: 150m.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -25°~ 65°C.
 • Τροφοδοσία: 13,8VDC.
 • Τροφοδοσία φωτιστικού: 230VAC.
 • Kατανάλωση (σε λειτουργία): 115mA.
 • Έξοδος συναγερμού: NC&NO AV/DC 30V/0.5mA.
 • Διαστάσεις: Φ13 x 160cm.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΣ FOSTER FOSTER FTN-153D
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής.
 • Αριθμός δεσμών: 3 διπλές.
 • Ύψος: 1m.
 • Μέγιστη απόσταση
  κάλυψης: 150m.
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -25°~ 70°C.
 • Τροφοδοσία: 12VDC.
 • Kατανάλωση(σε λειτουργία): 150mA.
 • Διαστάσεις: 6 x 150 χ 6.9cm.

FTN-204D FOSTER FTN-204D
 • Εξωτερικός υπέρυθρος ανιχνευτής
 • 4 Διπλών δεσμών
 • 80 μέτρων.
 • Ύψος 2 μέτρα.
 • Ιδανικός για εξωτερικούς χώρους.

   
Επιστροφή
Υπηρεσίες και προϊόντα

εγκαταστάσεις συναγερμών | εγκατάσταση καμερών | εγκαταστάσεις ip καμερών | εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου | εγκατάσταση θυροτηλεόρασης | κάμερες | συναγερμοί | τηλεφωνικά κέντρα | θυροτηλεοράσεις | ψηφιακό καταγραφικό - DVR | DVR | δορυφορικά κεραίες | σύστημα συναγερμού | ασύρματος συναγερμός | κάμερες επιτήρησης | συστήματα ασφάλειας | συναγερμός σπιτιού | ip kameres | τηλεφωνικό κέντρο | θυροτηλεόραση Πολυκατοικίας | Ασύρματο Τηλεφωνικό κέντρο