Προσφορές
κάμερες ασφαλειας προσφορα
Προσφορά καταγραφικό με 4 κάμερες και τοποθέτηση. - 490!!!
Κατηγορίες Προϊόντων
Ενδιαφέροντα άρθρα
Ασύρματο τηλεφωνικό κέντρο
Ασύρματο τηλεφωνικό κέντρο

καμερες ip δικτυακές axis

ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ IP
ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ AXIS

Κάμερες IP

Κάμερα IP χωρίς απομακρυσμένη παρακολούθηση δε νοείται τη σήμερον ημέρα! Ειδικά, τα μοντέλα αυτόνομης λειτουργίας All In One, που προορίζονται καθαρά για οικιακή χρήση (ή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις) είναι ιδανικά για «πάντρεμα» με το smartphone ή το tablet του τελικού χρήστη.

Η εφαρμογή χαρίζει τις παρακάτω δυνατότητες: Παρακολούθηση εικόνας σε πραγματικό χρόνο). Ειδοποίηση γεγονότων με push notification.

Η λειτουργία αυτή πρέπει να υποστηρίζεται και από την κάμερα και από την εφαρμογή. Αποστολή email. Αντί για push notification, πολλές κάμερες χρησιμοποιούν αποστολή email για την ειδοποίηση ενός γεγονότος, περιλαμβάνοντας πολλές φορές εικόνα ως συνημμένο αρχείο. Δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο. Στην περίπτωση που η κάμερα υποστηρίζει αποθήκευση σε κάρτα SD ή microSD, η εφαρμογή μπορεί να δώσει απομακρυσμένη πρόσβαση στις εγγραφές. Ενεργοποίηση ρελέ.

Με αυτόν τον τρόπο ο χρήστης μπορεί να ελέγξει απομακρυσμένα μια εφαρμογή αυτοματισμού. Κίνηση PTZ. Ορισμένες κάμερες All In One είναι και PTZ, οπότε δίνουν δυνατότητα κίνησης μέσα από το smartphone .

Παραμετροποίηση της κάμερας. Σχετικά σπάνια λειτουργία και εξεζητημένη είναι η δυνατότητα απομακρυσμένου προγραμματισμού της κάμερας. Από όλα τα παραπάνω, οι δύο βασικότερες δυνατότητες είναι η παρακολούθηση εικόνας σε πραγματικό χρόνο και η ειδοποίηση μέσω email.

Αυτές οι λειτουργίες που περιλαμβάνονται σε όλες ανεξαιρέτως τις οικιακές IP κάμερες, αρκούν για να μπορέσει ο χρήστης να επιβεβαιώσει το τηλεφώνημα του συστήματος συναγερμού ή να καλέσει την αστυνομία σε περίπτωση που λάβει ειδοποίηση παραβίασης.

 
 
 
 
   Home Κλειστά κυκλώματα CCTV - Κάμερες ασφαλείας

dvr + smartphone καταγραφικο κινητα τηλεφωνα

Κάμερες Ασφαλείας

Μελέτη εγκατάστασης συστήματος καμερών CCTV

ΑΓΟΡΑ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ


κάμερες ασφαλείας σχεδιασμος cctv

  Η ανάπτυξη και ο σχεδιασμός ενός συστήματος CCTV με κάμερες παρακολούθησης σε μία εγκατάσταση καμερών, απαιτεί προσεκτική ανάλυση και σχεδιασμό είτε πρόκειται για μία επιχείρηση (ή έναν Οργανισμό) ή ακόμα και στην οικία μας.

 Στην εγκατάσταση με τις κάμερες ασφαλείας Θα πρέπει να εστιάσουμε στα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, ώστε η προσφερόμενη λύση να καλύπτει τις ανάγκες του τελικού χρήστη. Η ανάλυση και μελέτη μιας εγκατάστασης κάμερες ασφαλείας είναι απαραίτητη πριν την τοποθέτηση ενός συστήματος CCTV με κάμερες παρακολούθησης, γιατί είναι αυτή που θα αποκαλύψει τα προβλήματα ασφαλείας με ένα μεθοδολογικό τρόπο και όχι ως αποτέλεσμα ενός έκτακτου γεγονότος.

camera zoom με κάμερες ασφαλείαςΗ επιτυχία, εντούτοις, δεν είναι απλά η ανάπτυξη ενός τέλειου σχεδίου ασφαλείας που βασίζεται σε ένα σύστημα CCTV. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι απόλυτη προστασία είναι αδύνατο να επιτευχθεί χωρίς να δαπανηθεί ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό χρημάτων και χωρίς να υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας μιας επιχείρησης. Η επιτυχία λοιπόν έγκειται στο να είναι ιδιαίτερα δύσκολο αν όχι αδύνατο για ένα κακόβουλο άτομο, να παραβιάσει την ασφάλεια του χώρου χωρίς να καταγραφή.

  Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα προϊόντα που είναι απαραίτητα για την εγκατάσταση καμερών, παρακολούθηση από μακρυά και καταγραφή του χώρου σας με κάμερες ασφαλείας.


XDF

SFSF
Full HD ανάλυση (1080p) έως 4Κ
από το αναλογικό CCTV

HDCVI - αξιόπιστη και οικονομική
Full HD ανάλυση

Η Dahua Technology αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες του κόσμουγια την ασφάλεια παρουσιάζει καινοτόμες τεχνολογίες στους επαγγελματίες του κλάδου, συμπεριλαμβανομένης της προηγμένης τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης, του παγκοσμίου φήμης HDCVI 4.0, του cloud video, της πρωτοποριακής συμπίεσης H.265 +, αλλά και άλλες τεχνολογίες όπως το ePOE, το EoC κ.λπ. τα περισσότερα μοντέλα είναι διαθέσιμα από την

Smarteck Electronics.


Ψηφιακά καταγραφικά  DVR για καμερες ασφαλειας
Ψηφιακά καταγραφικά DVR

Digital Video Recorder - DVR

Οι διαδικασίες και τα μέσα επεξεργασίας και αποθήκευσης εικόνων σε ένα κλειστό κύκλωμα, αποτελούν κομβικούς παράγοντες σε μια συνολική πλατφόρμα επιτήρησης, μιας και επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό την αποτελεσματικότητα και απόδοση του συστήματος ασφαλείας.Οι εικόνες που συλλέγονται από τις κάμερες, μεταφέρονται στο κέντρο ελέγχου ( DVR ) για επιλογή, επεξεργασία, απεικόνιση στις τοπικές οθόνες, καταγραφή, αποθήκευση και μεταφορά σε απομακρυσμένες θέσεις χειρισμού, εφόσον απαιτείται.


καμερες εποπτειας cctv για ασφάλεια
Κάμερες IP - CCTV

Κάμερες ασφαλείας IP - CCTV

Ένας από τους τρόπους επιτήρησης χώρων, είναι και η χρήση συστήματος οπτικής παρακολούθησης, μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) ή μέσω δικτύου (IP).
Οι κάμερες ασφαλείας χρησιμοποιούνται για την επιτήρηση της οικεία σας ή του επαγγελματικού σας χώρου και σε συνδυασμό με τα DVR ή NVR επιτυγχάνουμε την αδιάλειπτη καταγραφή ,τοπική και απομακρυσμένη παρακολούθηση. Μέσα από πληθώρα επιλογών όπως κάμερες για εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους, κρυφές κάμερες, κάμερες ip δικτύου, κάμερες εξωτερικές PTZ, κάμερες για νύκτα κ.ά.
σας παρέχουμε την ιδανική λύση για την ασφάλειά σας.


ΥΠΗΡΕΣΙΑ DDNS-ΔΥΝΑΜΙΚΗ IP ΣΕ ΣΤΑΤΙΚΗ IP
Υπηρεσία DDNS

Υπηρεσίες DDNS - Static ip

Μετατρέψτε τη δυναμική ip σε στατική.
Για την απομακρυσμένη πρόσβαση στις κάμερες ασφαλείας ή σε ένα καταγραφικό - DVR μέσω internet είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την IP της σύνδεσης μας. Στην περίπτωση που έχουμε στατική IP (static ip) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα καθώς χρησιμοποιούμε πάντα την IP αυτή για να συνδεθούμε.
Στατική IP όμως ελάχιστοι providers την παρέχουν δωρεάν και συνήθως την χρεώνουν....


nvr δυκτιακα καταγραφικά για IP κάμερες ασφαλείας
Network video recorder NVR

Network video recorder - NVR

Η εμφάνιση της IP τεχνολογίας στα συστήματα Surveillance μπορούμε να πούμε ότι φέρνει τα πάνω-κάτω και στους integrator και στους πελάτες τους, με τη σειρά. Είναι πασιφανές η IP τεχνολογία στις κάμερες ασφαλείας φέρνει επανάσταση στον τρόπο σχεδίασης, λειτουργίας, εκμετάλλευσης και βέβαια, κόστους ενός συστήματος επιτήρησης. Για τους λάτρεις της τεχνολογίας και τους άριστους γνώστες της IP, τα πράγματα είναι πολύ απλά. Αλλά το μεγάλο τους όπλο είναι η δυνατότητα της πολύ εύκολης επέκτασης των καμερών ασφαλείας χωρίς βασικό περιορισμό, καθώς η δυνατότητα των συστημάτων αυτών, είναι σαφώς μεγαλύτερη από τις αντίστοιχα αναλογικές κάμερες, ιδιαίτερα όσον αφορά στη δικτύωση, απομακρυσμένη διαχείριση-επιτήρηση, καθώς και αποθήκευση.


Ολοκληρωμένη λύση καταμέτρησης επισκεπτών
Ολοκληρωμένη λύση καταμέτρησης επισκεπτών!

AXIS & COGNIMATICS:
Ολοκληρωμένη λύση καταμέτρησης επισκεπτών!

Η καταμέτρηση των επισκεπτών ανά κατάστημα, ανά θύρα, ανά χρονικό διάστημα και η δυνατότητα για σύγκριση μεταξύ των καταστημάτων και αξιολόγησης του προσωπικού, είναι κάποιες από τις βασικές ανάγκες που ικανοποιούνται.

Επιπλέον, γίνεται μέτρηση των Scorecards των καταστημάτων με alerts, δίνεται διάγραμμα τζίρου σε σχέση με τον αριθμό των επισκεπτών και επιπλέον δυνατότητα διασύνδεση με το ERP και CRM της κάθε επιχείρησης, για συνδυαστικό Reporting. 
                  
Υπηρεσίες και προϊόντα

εγκαταστάσεις συναγερμών | εγκατάσταση καμερών | εγκαταστάσεις ip καμερών | εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου | εγκατάσταση θυροτηλεόρασης | κάμερες | συναγερμοί | τηλεφωνικά κέντρα | θυροτηλεοράσεις | ψηφιακό καταγραφικό - DVR | DVR | δορυφορικά κεραίες | σύστημα συναγερμού | ασύρματος συναγερμός | κάμερες επιτήρησης | συστήματα ασφάλειας | συναγερμός σπιτιού | ip kameres | τηλεφωνικό κέντρο | θυροτηλεόραση Πολυκατοικίας | Ασύρματο Τηλεφωνικό κέντρο | καμερες ασφαλειας ip axis