Προσφορές
κάμερες και οπτικές ίνες σε φωτοβολταϊκά πάρκα
Ασφάλεια με κάμερες και οπτικές ίνες σε φωτοβολταϊκά πάρκα
Κατηγορίες Προϊόντων
Ενδιαφέροντα άρθρα
 
 
   Home Κλειστά κυκλώματα - CCTV Κάμερες ασφαλείας Κάμερες κρυφές

ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ

ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Wi-Fi
ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ & ΕΝΣΥΡΜΑΤΕΣ

Απομακρυσμένος έλεγχος και... βλέπετε τα πάντα όπου κι αν βρίσκεστε!


Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και τιμές

Suntek HC300M Κρυφή κάμερα για κυνηγούς με ανιχνευτή κίνησης, GPRS, οθόνη τηλεκοντρόλ, μπαταρία
Suntek HC300M Κρυφή κάμερα για κυνηγούς με ανιχνευτή κίνησης, GPRS, οθόνη τηλεκοντρόλ, μπαταρία

Κάμερα για κυνηγούςΒλέπει στο σκοτάδι καταγράφει με ανιχνευτή κίνησηςΛίγα λόγια...Κάμερα παραλλαγής για το κυνήγι, το εξοχικό, τη μελισσοκομία, την παρακολούθηση θυραμάτων ή άγριων ζώων. Λειτουργεί με 8 ή 4 μπαταρίες ΑΑ για τουλάχιστον 6 μήνες!!! Παρακολούθηση μέρα- νύχτα με 36 ισχυρά IR LED νυχτερινής όρασης, σε χρώμα παραλλαγής. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα PIR ανίχνευσης κί..

Πατήστε για τιμή


Suntek HC700M Κρυφή κάμερα για κυνηγούς με ανιχνευτή κίνησης, GPRS, οθόνη τηλεκοντρόλ, μπαταρία

Κάμερα για κυνηγούςΒλέπει στο σκοτάδι καταγράφει με ανιχνευτή κίνησηςΛίγα λόγια...Κάμερα παραλλαγής για το κυνήγι, το εξοχικό, τη μελισσοκομία, την παρακολούθηση θυραμάτων ή άγριων ζώων. Λειτουργεί με 6 μπαταρίες ΑΑ για τουλάχιστον 6 μήνες!!! Παρακολούθηση μέρα- νύχτα με 36 ισχυρά IR LED νυχτερινής όρασης, σε χρώμα παραλλαγής. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο α..

Πατήστε για τιμή


 

Suntek HC800M Κρυφή κάμερα για κυνηγούς με ανιχνευτή κίνησης, GPRS, οθόνη τηλεκοντρόλ, μπαταρία

Κάμερα για κυνηγούςΒλέπει στο σκοτάδι καταγράφει με ανιχνευτή κίνησηςΛίγα λόγια...Κάμερα παραλλαγής για το κυνήγι, το εξοχικό, τη μελισσοκομία, την παρακολούθηση θυραμάτων ή άγριων ζώων. Λειτουργεί με 8 ΑΑ για τουλάχιστον 6 μήνες!!! Παρακολούθηση μέρα- νύχτα με 36 ισχυρά IR LED νυχτερινής όρασης, σε χρώμα παραλλαγής. Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα PIR ανίχνευσης κίνησης με ρύθμι..

Πατήστε για τιμή


 

E10-IP WiFi 1080p Κρυφή κάμερα σε κορνίζα με ανιχνευτή κίνησης

Κρυφή κάμερα σε κορνίζαΥψηλής ευκρίνειας με ανιχνευτή κίνησηςΛίγα λόγια…Παρακολουθήστε από το κινητό σας το σπίτι ή το γραφείο σας σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p από την καταπληκτηκή αυτή κορνίζα που κρύβει ασύρματη κάμερα WIFI.Κανείς δεν θα υποψιάζεται ότι αυτή η συνηθισμένη κορνίζα με την αγαπημένη σας φωτογραφία είναι στην πραγματικότητα μια κρυμμένη κάμερα, η οποία μπορεί να καταγρ..

Πατήστε για τιμή


 

TC15-IP WiFi 1080P Κρυφή κάμερα σε πολυλειτουργικό ρολόι

Κρυφή κάμερα WiFi 1080p σε ρολόι Μπορείτε να παρακολουθήτε τον χώρο σας απομακρυσμέναΛίγα λόγια…Μπορείτε να παρακολουθήστε το σπίτι ή το γραφείο σας σε βίντεο υψηλής ευκρίνειας από το πολυλειτουργικό ρολόι που κρύβει ασύρματη κρυφή κάμερα. Κανείς δεν θα υποψιάζεται ότι αυτό το συνηθισμένο ρολόι είναι στην πραγματικότητα μια κρυμμένη κάμερα, η οποία μπορεί να καταγράφει βίντεο 1080P HD στη..

Πατήστε για τιμή


 

TCT-V25 Κρυφή κάμερα σε επιτραπέζιο ρολόι- ξυπνητήρι

TCT-V25Κρυφή κάμερα σε επιτραπέζιο ρολόι- ξυπνητήριΛίγα λόγια…Θέλετε να καταγράψετε το χώρο του σπιτιού σας; Τι συμβαίνει όταν λείπετε από το γραφείο; Θέλετε να ελέγχετε το χώρο σας από μακρυά από το κινητό σας τηλέφωνο;Και όλα τα παραπάνω χωρίς να γίνεται αντιληπτοί;Τότε είστε στην σωστή σελίδα, αγοράστε ένα όμορφο επιτραπέζιο ρολόι με κρυφή κάμερα και νυχτερινή λήψη, συνδέεται σε Wi-F..

Πατήστε για τιμή


 

TCT-V27 Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ρολόι ξυπνητήρι WiFi HD 1080P, μπαταρία, κάρτα SD, ήχος, σύνδεση με κινητό

Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ρολόι ξυπνητήρι με σύνδεση WiFiΔέχεται κάρτα SD για να κάνει εγγραφή και μπορείτε να το παρακολουθείται απο μακριά μέσω κινητούΛίγα λόγια…Θέλετε να καταγράψετε το χώρο του σπιτιού σας; Τι συμβαίνει όταν λείπετε από το γραφείο; Θέλετε να ελέγχετε το χώρο σας από μακρυά από το κινητό σας τηλέφωνο;Και όλα τα παραπάνω χωρίς να γίνεται αντιληπτοί;Τότε είστε στην σωστή..

Πατήστε για τιμή


 

TCT-Z6 Κρυφή κάμερα WiFi σε ψηφιακό ρολόι, IR Night Vision 1080P HD MicroSD Motion Detection

TCT-Z6 Spy Camera WifiΚρυφή κάμερα  WiFi σε ψηφιακό ρολόιΛίγα λόγια…Με αυτό το υπέροχο ρολόι μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας ενώ παράλληλα μπορείτε να καταγράψετε ότι γίνετε μπροστά του, με ανάλυση βίντεο 1080P και να το αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης που μπορεί να είναι έως και 64GB.Μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο P2P και να παίρνουμε εικόνα και ήχο στο κινητό μας μέσω του applicatio..

Πατήστε για τιμή


 

HC04-IP Κρυφή κάμερα ασύρματη WiFi σε ρολόι τοίχου με καταγραφή βίντεο MicroSD σύνδεση με κινητό

HC04-IP Κρυφή κάμερα σε ρολόι τοίχουΑσύρματη WiFi κρυφή κάμερα με εφαρμογή για κινητόΛίγα λόγια…Θέλετε να καταγράψετε το χώρο του σπιτιού σας; Τι συμβαίνει όταν λείπετε από το γραφείο; Θέλετε να ελέγχετε το χώρο σας από μακρυά από το κινητό σας τηλέφωνο;Και όλα τα παραπάνω χωρίς να γίνεται αντιληπτοί;Τότε είστε στην σωστή σελίδα, αγοράστε ένα όμορφο ρολόι τοίχου που έχει ενσωματωμένη κρ..

Πατήστε για τιμή


 

Κρυφή κάμερα ασύρματη WiFi σε ρολόι τοίχου με καταγραφή βίντεο MicroSD σύνδεση με κινητό

Κρυφή κάμερα σε ρολόι τοίχουΑσύρματη WiFi κρυφή κάμερα με εφαρμογή για κινητόΛίγα λόγια…Θέλετε να καταγράψετε το χώρο του σπιτιού σας; Τι συμβαίνει όταν λείπετε από το γραφείο; Θέλετε να ελέγχετε το χώρο σας από μακρυά από το κινητό σας τηλέφωνο;Και όλα τα παραπάνω χωρίς να γίνεται αντιληπτοί;Τότε είστε στην σωστή σελίδα, αγοράστε ένα όμορφο ρολόι τοίχου που έχει ενσωματωμένη κρυφή κάμε..

Πατήστε για τιμή


 

Y11 WIFI 1080 P Κρυφή κάμερα σε κρεμάστρα ρούχων, ήχος, με ανιχνευτή κίνησης, Micro USB, MicroSD

Y11 WiFi 1080p Κρυφή κάμεραΑσύρματη κρυφή κάμερα σε κρεμάστρα ρούχων Λίγα λόγια…Θέλετε να καταγράψετε το χώρο του σπιτιού σας; Τι συμβαίνει όταν λείπετε από το γραφείο; Θέλετε να ελέγχετε το χώρο σας από μακρυά από το κινητό σας τηλέφωνο;Και όλα τα παραπάνω χωρίς να γίνεται αντιληπτοί;Τότε είστε στην σωστή σελίδα, αγοράστε μία όμορφη κρεμάστρα ρούχων που έχει ενσωμα..

Πατήστε για τιμή


 

K88 WiFi Module Cam ασύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης

WiFi Module Cam K88Mini ασύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης Λίγα λόγια…Αυτή τη μικρή ασύρματη κάμερα υψηλής ανάλυσης μπορείτε να την κρύψετε καλά και να καταγράψετε ότι θέλετε χωρίς να το καταλάβει κανείς.Καταγραφή ήχου και βίντεο με ανάλυση 1080P και τροφοδοτείτε από μια μεγάλη μπαταρία 3800MA η οποία της δίνει αυτονομία 4 ωρών συνεχόμενης εγγραφής. Η παρακολούθηση του χώρου σας από ..

Πατήστε για τιμή


 

S09-IR LED WiFi Module Cam ασύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης

S09-IR LED WiFi SPYΑσύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης Λίγα λόγια…Αυτή τη μικρή ασύρματη κάμερα υψηλής ανάλυσης μπορείτε να την κρύψετε καλά και να καταγράψετε ότι θέλετε χωρίς να το καταλάβει κανείς.Καταγραφή ήχου και βίντεο με ανάλυση 1080P και τροφοδοτείτε από μια μεγάλη μπαταρία 3800MA η οποία της δίνει αυτονομία έως 3 ωρών συνεχόμενης εγγραφής. Η παρακολούθησ..

Πατήστε για τιμή


 

S09-Wide WiFi Mini ασύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης 120 γωνία

S09-WIDE ασύρματη κρυφή κάμεραMini ασύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης Λίγα λόγια…Αυτή τη μικρή ασύρματη κάμερα υψηλής ανάλυσης μπορείτε να την κρύψετε καλά και να καταγράψετε ότι θέλετε χωρίς να το καταλάβει κανείς.Καταγραφή ήχου και βίντεο  με δυνατότητα καταγραφής όλο το 24ωρο, με ανάλυση 1080P και τροφοδοτείτε από μια μεγάλη μπαταρία 3800mA η οποία της δίνει ..

Πατήστε για τιμή


 

S02-IP Action Mini κάμερα WiFi 720p με ανιχνευτή κίνησης και εγγραφή βίντεο

Action μικρή κάμερα WiFiΚαταγραφή βίντεου, ήχου και φωτογραφίαςΛίγα λόγια…Η καλύτερη μικρή κάμερα με πολλές δυνατότητες και εφαρμογές. Στην εξοχή, στο αυτοκίνητο, στη θάλασσα, στο ποδήλατο, στο μηχανάκι, απεριόριστες εφαρμογές.Ασύρματη WiFi  με ανιχνευτή κίνησης, με σύνδεση σε Android & iOs, εγγραφή εικόνας και ήχου, υποδοχή για κάρτα MicroSD, μπαταρία για να την παίρνετε μαζί σας, στο πο..

Πατήστε για τιμή


 

S09/L6-IP WiFi Μίνι κάμερα με σύνδεση p2p, App, Υπέρυθρες (IR) Μπαταρία 

Μίνι κάμερα WiFiΜικρή κρυφή κάμερα WiFi με σύνδεση σε κινητόΛίγα λόγια…Μία μικρή Action κάμερα με πολλές δυνατότητες και εφαρμογές. Ασύρματη WiFi με σύνδεση σε Android & iOs, εγγραφή εικόνας και ήχου, υποδοχή για κάρτα MicroSD έως και 64 gigabytes, μπαταρία για να την παίρνετε μαζί σας, στο ποδήλατο, στην ζώνη σας, ιδανική για αυτοκίνητο, μηχανάκι, προσαρμόζεται εύκολα παντού με τις βάσεις ..

Πατήστε για τιμή


 

SM-MYQ κάμερα IP WiFi 720p με ανιχνευτή κίνησης και εγγραφή βίντεο Web Service Cloud 2.1mm Lens 110° Night Vision Two-way Audio

SM-MYQ κάμερα IP WiFi 720pΑνιχνευτή κίνησης και εγγραφή βίντεο Web Service Cloud 2.1mm LensΛίγα λόγια…Απίστευτη μικρή κάμερα με πολλές δυνατότητες και εφαρμογές. Στην σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό, απεριόριστες εφαρμογές.Ασύρματη WiFi με σύνδεση σε Android & iOs, εγγραφή εικόνας και ήχου, υποδοχή για κάρτα MicroSD, προσαρμόζεται εύκολα παντού με την εγκοπή που διαθέτει.Σύνδεση κινητού τ..

Πατήστε για τιμή


 

TCT-T99 Κρυφή κάμερα σε φωτιστικό γραφείου ασύρματη WiFi

Κρυφή κάμερα ασύρματη WiFi Κάμερα ασύρματη WiFi σε φωτιστικό γραφείου  Αυτή η κρυφή IP WiFi ασύρματη κάμερα καταγραφής είναι ενσωματωμένη σε φωτιστικό Led, διαθέτει νυχτερινή όραση και καταγράφει με ανίχνευση κίνησης.Τώρα μπορείτε να έχετε ζωντανή εικόνα και ήχο του χώρου σας και μάλιστα στο κινητό σας από απόσταση, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε, μέσω της κρυφής WiFi / IP κάμ..

Πατήστε για τιμή


 

Κρυφή κάμερα σε λάμπα Ε-27 WiFi TCT-T88 LED

TCT-T88 Κρυφή κάμερα σε λάμπα Ε-27 LEDΛίγα λόγια…Η κρυφή κάμερα μέσα στην λάμπα ρεύματος εγγυάτε την ασφάλεια έξω από την πόρτα μας. Εξαιρετικής ποιότητας προϊόν που καλύπτει τις πλέον απαιτητικές ανάγκες ασφαλείας με πολλούς τρόπους! Μιά εξαιρετικά αξιόπιστη λύση για οπτική και ηχητική επίβλεψη στον χώρο σας, με κάμερα 5MP και σούπερ ανάλυση με υψηλής ευκρίνειας που αγγίζει τα 1080P!Αυτή..

Πατήστε για τιμή


 

TCT-WM1 Κρυφή κάμερα WiFi σε ανιχνευτή καπνού ασύρματη WiFi με καταγραφή βίντεο MicroSD σύνδεση με κινητό

TCT-WM1Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού Αυτή είναι μια αξιόπιστη WiFi κάμερα σε κελυφος αισθητήρα καπνού, ένα δυνατό εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να βλέπετε τι γίνετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας, ώστε να έχετε αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον χώρο σας.  Είναι πολύ εύκολη στη ρύθμιση και τη διαχείριση και σας προσφέρει πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο με ήχο υψηλή..

Πατήστε για τιμή


 

OEM-E01 Κρυφή κάμερα στυλό IP WiFi 720p σύνδεση με κινητό USB, μπαταρία

Κρυφή κάμερα WiFi σε στυλό Καταγραφή υψηλής ανάλυσης βίντεο σε 720pΜε λίγα λόγια...Η κρυφή κάμερα που είναι καλά κρυμμένη σε αυτό το στυλό πολυτελείας κάνει καταγραφή βίντεο υψηλής ανάλυσης με ήχο ενώ γράφετε, είναι ακουμπισμένο στο γραφείο ή απλά ενώ είναι τοποθετημένο στο τσεπάκι του πουκάμισου σας. Αυτή η κρυφή κάμερα θα σας βοηθήσει να θυμάστε τα πάντα από μία συνάντηση, να καταγράψετε ..

65,00€

TCT-SH04 Κρυφή κάμερα σε στυλό πολυτελείας

TCT-SH04Κρυφή κάμερα σε στυλό πολυτελείας Λίγα λόγια…Η κρυφή κάμερα σε στυλό περνάει απαρατήρητη και καταγράφουμε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωτογραφίες 1600p x 1200p και video σε πολύ υψηλή ανάλυση 1080P στα 30fps.Υποστηρίζει κάρτες μνήμης MicroSD μέχρι 32gb (δε συμπεριλαμβάνεται). Product Specs:• Spy Pen Camera Records Both Video and Audio • Record over 20 Hours of High..

35,00€


 

TCT-WJ018 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε στυλό

TCT-WJ018Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε στυλόΜε λίγα λόγια...Η κρυφή κάμερα που είναι καλά κρυμμένη σε αυτό το στυλό πολυτελείας κάνει καταγραφή βίντεο με ήχο υψηλής ανάλυσης ενώ γράφετε, είναι ακουμπισμένο στο γραφείο ή απλά ενώ είναι τοποθετημένο στο τσεπάκι του πουκάμισου σας. Αυτή η κρυφή κάμερα θα σας βοηθήσει να θυμάστε τα πάντα από μία συνάντηση, να καταγράψετε ένα συμβάν ή ακόμα κα..

44,00€


 

TCT-909 Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτου

TCT-909 Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτου

TCT-909  Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτου Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτου, με μπαταρία λιθίου, καταγραφή βίντεο και σύνδεση με υπολογιστή.   Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε για κακόβουλες πράξεις!  Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς όπως την ασφάλεια του σπιτιού σας, της περιουσίας σας κα..

25,00€


 

TCT-S820 Κρυφή κάμερα σε σχήμα κλειδιού αυτοκινήτου

TCT-S820 Κρυφή κάμερα σε σχήμα κλειδιού αυτοκινήτου

TCT-S820 Κρυφή κάμερα σε σχήμα κλειδιού αυτοκινήτου Λίγα λόγια… Η κρυφή κάμερα σε κλειδί αυτοκινήτου περνάει απαρατήρητη και καταγράφουμε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωτογραφίες και video σε πολύ υψηλή ανάλυση 1080P στα 30fps. Υποστηρίζει κάρτες μνήμης MicroSD μέχρι 16gb (δε συμπεριλαμβάνεται).     Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Μορφή βίντεο: AVI Κωδικοποίηση βίντεο: M-JPEG Ανάλυση βίν..

55,00€


 

S918 Κρυφή κάμερα σε κουμπί μπαταρία, microSd

S918 Κρυφή κάμερα σε κουμπί μπαταρία, microSd

Κρυφή κάμερα ασύρματη σε κουμπί Προσαρμόζεται σαν κουμπί στο ρούχο σας και καταγράφει ότι εσείς θέλετε Λίγα λόγια... Μίνι κάμερα "κουμπί" καταγραφικό με βίντεο και ήχο.  Ένα πολύ εύχρηστο και μικρό εργαλείο για να καταγράφετε στιγμές της ζωής σας χωρίς να γίνεστε αντιληπτοί από τους άλλους. Καταγράφει βίντεο και ήχο με τρόπο πραγματικά μοναδικό και χωρίς να σας αντιληφθεί κανείς. Απλά το προσα..

21,00€


 

TCT-SQ8 Mini κρυφή κάμερα με εγγραφή βίντεο και κάρτα μνήμης έως 32GB

TCT-SQ8 Mini κρυφή κάμερα με εγγραφή βίντεο και κάρτα μνήμης έως 32GB

TCT-SQ8 Mini κρυφή κάμερα με εγγραφή βίντεο και κάρτα μνήμης έως 32GB Λίγα λόγια… Αυτή τη μικρή κάμερα υψηλής ανάλυσης μπορείτε να την κρύψετε παντού χωρίς να το καταλάβει κανείς, λόγω του πολύ μικρού μεγέθους και βάρους της. Μόνο 25 γραμμάρια βάρος και 16χ16 χιλιοστά μέγεθος, αλλά με δυνατότητες μεγάλης κάμερας. Μπορεί να βγάλει φωτογραφίες πολύ υψηλής ευκρίνειας και να καταγράψει βίντεο ανάλ..

29,00€


 

UR-08 8GB USB Stick Καταγραφικό Ήχου 140 ώρες

UR-08 8GB USB Stick Καταγραφικό Ήχου 140 ώρες

USB Stick Καταγραφικό Ήχου UR-08(SK-868) 8GB 140 ώρες Καταγραφικό ήχου USB Stick 8GB για 140 ώρες καταγραφής και αποθήκευσης αρχείων Λίγα λόγια… USB Stick Καταγραφικό Ήχου 8 GB 140 Ώρες Καταγραφής !!! Υψηλής Ποιότητας Ήχου Υψηλής ποιότητας καταγραφικό ήχου με μεγάλη μνήμη 8 GB σας προσφέρει 140 ώρες καταγραφής ήχου, σε ένα USB Stick, πολύ λεπτό και ελαφρύ, Η ποιότητα ήχου και το ευαίσθητο μικρ..

23,90€


 

 SPY CAMERA GLASSES για καταγραφή εικόνας και ήχου με ανάλυση 1080p

SPY CAMERA GLASSES για καταγραφή εικόνας και ήχου με ανάλυση 1080p

Spy Camera - Γυαλιά μυωπίας Kρυφή κάμερα με μικρόφωνο και συνεχόμενη εγγραφή βίντεο ώστε να κινηματογραφείτε οπουδήποτε εσείς κοιτάτε! Λίγα λόγια… Spy Camera - Γυαλιά Μυωπίας. Το πιο cool gadget για τους λάτρεις των action cameras. Τα γυαλιά με κρυφή κάμερα και μικρόφωνο σας προσφέρουν συνεχόμενη εγγραφή βίντεο, χωρίς έξτρα καλώδια ή άλλες συσκευές επάνω σας, ώστε να κινηματογραφείτε οπουδήπο..

59,00€


 

TCT-MA01 Κρυφή κάμερα σε καπέλο, μπαταρία, τηλεκοντρόλ, MicroSD 8GB

TCT-MA01 Κρυφή κάμερα σε καπέλο, μπαταρία, τηλεκοντρόλ, MicroSD 8GB

TCT-MA01 Κρυφή κάμερα σε καπέλο  Λίγα λόγια... Με την κρυφή κάμερα μέσα στο καπέλο μπορείτε χωρίς καμία υποψία να κάνετε ηχογράφηση και βίντεο εγγραφή ή μεμονωμένες φωτογραφίες με υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και video μόνο όταν είναι αναγκαίο με επιλογή από το τηλεχειριστήριο. Με την βοήθεια του ξεκινάτε και σταματάτε το βίντεο ή τραβάτε φωτογραφίες με κάθε ..

90,00€


 

Κρυφή κάμερα σε κρεμάστρα ρούχων MicroSD, ήχος, με ανιχνευτή κίνησης, TV out, Micro USB, MicroSD

Κρυφή κάμερα σε κρεμάστρα ρούχων MicroSD, ήχος, με ανιχνευτή κίνησης, TV out, Micro USB, MicroSD

Κρυφή κάμερα 1,4Mp σε διπλό άγκιστρο για κρέμασμα ρούχων με ανιχνευτή κίνησης Details Clothes Hook Camera - Motion Detect Hidden Hook Camera Characters: Small contour design,which does UV spray finishing for the whole body Support AVI video format It can carry out high definition image recording under low illumination Support 30 Fps 1280*960 USB 1.1 Support 16GB TF memory card Can work 90 minute..

29,00€


 

TCT-W2000 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός

TCT-W2000 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός

TCT-W2000  Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός  Λίγα λόγια… Φορέστε αυτό το υπεροχο, μοντέρνο σπορ ρολόι χειρός και πάρτε τον έλεγχο του χώρου. Καταγράψτε τα πάντα με το πάτημα ενός πλήκτρου σε βίντεο και ήχο υψηλής ποιότητας. Μπορεί να καταγράψει βίντεο και εικόνες τόσο σε περιβάλλον με φωτισμό, όσο και σε σκοτάδι.  Εντυπωσιάστε τους γύρω σας και καταγράψτε χωρίς να σας καταλάβει κα..

69,00€


 

TCT-W5000 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός

TCT-W5000 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός

TCT-W5000 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός  Λίγα λόγια… Φορέστε αυτό το υπεροχο, μοντέρνο σπορ ρολόι χειρός και πάρτε τον έλεγχο του χώρου. Καταγράψτε τα πάντα με το πάτημα ενός πλήκτρου σε βίντεο και ήχο υψηλής ποιότητας. Μπορεί να καταγράψει βίντεο και εικόνες τόσο σε περιβάλλον με φωτισμό, όσο και σε σκοτάδι.  Εντυπωσιάστε τους γύρω σας και καταγράψτε χωρίς να σας καταλάβει καν..

69,00€


 

 YPC-HD720P Endoscope Ενδοσκοπική κάμερα WiFi για ασύρματη σύνδεση και παρακολούθηση με το κινητό

YPC-HD720P Endoscope Ενδοσκοπική κάμερα WiFi για ασύρματη σύνδεση και παρακολούθηση με το κινητό

Endoscope YPC-HD720P  Ενδοσκοπική κάμερα WiFi  Ενδοσκοπική κάμερα WiFi αδιάβροχη 2 σε 1 με υπέρυθρα IR Led για iPhone Android IOS 2.0 Mega Pixels camera supports 720P HD video output Lens Diameter: 8.0MM Resolution:1280*720 View Angle: 70 degree Focal distance: 4- 10CM. 8.0MM Len with 6pcs adjustable LED lights waterproof Transmission distance: 5-30M 2 In 1 Wifi Endoscope Waterpr..

79,00€


 

1689 SONY CCD Κρυφή κάμερα, 3.7mm, 450TVL ενσύρματη

1689 SONY CCD Κρυφή κάμερα, 3.7mm, 450TVL ενσύρματη

1689 SONY CCD Κρυφή κάμερα 3.7mm, 450TVL  PIN HOLE, 1/3 Sony CCD, Φακός σταθερός 3.7mm, 450TVL, πλαστική με καλώδιο     Προσοχή! Μην το χρησιμοποιείτε για κακόβουλες πράξεις!  Εκμεταλλευθείτε τις δυνατότητες του προϊόντος αυτού για θεμιτούς σκοπούς όπως την ασφάλεια του σπιτιού σας, της περιουσίας σας και της οικογένειας σας. Δεν επιτρέπεται η χρήση του προϊόντος αυτού για αθέμιτους - ..

39,00€


 

Ε11-IP Κρυφή κάμερα σε κουμπί ασύρματη WiFi 1080p, μπαταρία, microSd

Ε11-IP Κρυφή κάμερα σε κουμπί ασύρματη WiFi 1080p, μπαταρία, microSd

Κρυφή κάμερα ασύρματη σε κουμπί Προσαρμόζεται σαν κουμπί στο ρούχο σας και καταγράφει ότι εσείς θέλετε Λίγα λόγια... Μίνι κάμερα "κουμπί" καταγραφικό με βίντεο, ήχο και σύνδεση με κινητό. Το απόλυτο gadget για τούς λάτρεις της τεχνολογίας! Η κάμερα κουμπί είναι μια από τις μικρότερες κάμερες που κυκλοφορούν! Διαθέτει μπαταρία Power Bank για απόλυτη ελευθερία και εγγραφή πολλών ωρών. Ένα πολύ..

89,00€


 


 

Οι κρυφές κάμερες στο προσκήνιο !

Με τις κρυφές κάμερες μπορείτε να παρακολουθείτε οποιονδήποτε ακόμα και εάν δεν είστε παρόν. Επιλέξτε κρυφές κάμερες παρακολούθησης WiFi, IP ή αναλογικές, ενσωματωμένες σε μικροαντικείμενα όπως ρολόι, στυλό, αναπτήρα, μπρελόκ, κρεμάστρα κ.α.

Οι κρυφές κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά με τις κανονικές κάμερες για την επίβλεψη του χώρου σας. Οι κρυφές κάμερες είναι εύκολες στην ρύθμιση και τοποθέτηση και δεν χρειάζεται τεχνικός. Μεγάλη ποικιλία σε κρυφές κάμερες τεχνική υποστήριξη και συμβουλές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς από την Smarteck.

Κρυφή κάμερα για κυνηγούς, Κρυφή κάμερα στυλό, Κρυφή κάμερα WiFi σε λάμπα, Κρυφή κάμερα WiFi p2p, Mini κρυφή κάμερα, Mini ασύρματη κρυφή κάμερα, Κρυφή κάμερα σε καπέλο, Κρυφή κάμερα ρολόι- ξυπνητήρι, Κρυφή κάμερα ρολόι χειρός, Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού, Κρυφή κάμερα WiFi επιτραπέζιο ρολόι, Κρυφή κάμερα WiFi ψηφιακό ρολόι, Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ρολόι, Κρυφή κάμερα μπρελόκ αυτοκινήτου, Ενδοσκοπική κάμερα WiFi αδιάβροχη, Κρυφή κάμερα κλειδί αυτοκινήτου

 

 


 

 
 
                  
   
Υπηρεσίες και προϊόντα

εγκαταστάσεις συναγερμών | εγκατάσταση καμερών | εγκαταστάσεις ip καμερών | εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου | εγκατάσταση θυροτηλεόρασης | κάμερες | συναγερμοί | τηλεφωνικά κέντρα | θυροτηλεοράσεις | ψηφιακό καταγραφικό - DVR | DVR | δορυφορικά κεραίες | σύστημα συναγερμού | ασύρματος συναγερμός | κάμερες επιτήρησης | συστήματα ασφάλειας | συναγερμός σπιτιού | ip kameres | τηλεφωνικό κέντρο | θυροτηλεόραση Πολυκατοικίας | Ασύρματο Τηλεφωνικό κέντρο | καμερες ασφαλειας ip axis