Προσφορές
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Εγκατάσταση
τηλεφωνικού κέντρου Excelltel
με 1 αναλογική συσκευή

Προσφορά
240€

κάμερες και οπτικές ίνες σε φωτοβολταϊκά πάρκα
Προσφορά καταγραφικό με 4 κάμερες και τοποθέτηση. - 390!!!
Κατηγορίες Προϊόντων
Ενδιαφέροντα άρθρα
 
 
 
 
   Home Κλειστά κυκλώματα - CCTV Κάμερες ασφαλείας Κάμερες κρυφές

ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ

ΚΡΥΦΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ Wi-Fi
ΑΣΥΡΜΑΤΕΣ & ΕΝΣΥΡΜΑΤΕΣ

Απομακρυσμένος έλεγχος και... βλέπετε τα πάντα όπου κι αν βρίσκεστε!


Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και τιμές

TCT-H9 Mini ασύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης

TCT-H9 Mini ασύρματη κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης  Λίγα λόγια… Αυτή τη μικρή ασύρματη κάμερα υψηλής ανάλυσης μπορείτε να την κρύψετε καλά και να καταγράψετε ότι θέλετε χωρίς να το καταλάβει κανείς. Καταγράφει βίντεο με ανάλυση 1080P και τροφοδοτείτε από μια μεγάλη μπαταρία 3800MA η οποία της δίνει αυτονομία 4 ωρών συνεχόμενης εγγραφής.   Pixel 12megapixel CMOS Resoluti..

Περισσότερα


Κρυφή κάμερα ασύρματη WiFi σε ρολόι τοίχου με καταγραφή βίντεο MicroSD 8GB σύνδεση με κινητό

Κρυφή κάμερα σε ρολόι τοίχου Ασύρματη WiFi κρυφή κάμερα με εφαρμογή για κινητό Λίγα λόγια… Θέλετε να καταγράψετε το χώρο του σπιτιού σας; Τι συμβαίνει όταν λείπετε από το γραφείο; Θέλετε να ελέγχετε το χώρο σας από μακρυά από το κινητό σας τηλέφωνο; Και όλα τα παραπάνω χωρίς να γίνεται αντιληπτοί; Τότε είστε στην σωστή σελίδα, αγοράστε ένα όμορφο ρολόι τοίχου που έχει ενσωματωμένη κρυφή κάμε..

Περισσότερα


Suntek HC300M Κρυφή κάμερα για κυνηγούς με ανιχνευτή κίνησης, GPRS, οθόνη τηλεκοντρόλ, μπαταρία

Κάμερα για κυνηγούς Βλέπει στο σκοτάδι καταγράφει με ανιχνευτή κίνησης Λίγα λόγια... Κάμερα παραλλαγής για το κυνήγι, το εξοχικό, τη μελισσοκομία, την παρακολούθηση θυραμάτων ή άγριων ζώων. Λειτουργεί με 8 ή 4 μπαταρίες ΑΑ για τουλάχιστον 6 μήνες!!! Παρακολούθηση μέρα- νύχτα με 36 ισχυρά IR LED νυχτερινής όρασης, σε χρώμα παραλλαγής.  Η κάμερα διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα PIR ανίχνευσης κί..

Περισσότερα


TCT-SQ8 Mini κρυφή κάμερα με εγγραφή βίντεο και κάρτα μνήμης έως 32GB

TCT-SQ8 Mini κρυφή κάμερα με εγγραφή βίντεο και κάρτα μνήμης έως 32GB Λίγα λόγια… Αυτή τη μικρή κάμερα υψηλής ανάλυσης μπορείτε να την κρύψετε παντού χωρίς να το καταλάβει κανείς, λόγω του πολύ μικρού μεγέθους και βάρους της. Μόνο 25 γραμμάρια βάρος και 16χ16 χιλιοστά μέγεθος, αλλά με δυνατότητες μεγάλης κάμερας. Μπορεί να βγάλει φωτογραφίες πολύ υψηλής ευκρίνειας και να καταγράψει βίντεο ανάλ..

Περισσότερα


TCT-SH04 Κρυφή κάμερα σε στυλό πολυτελείας

TCT-SH04 Κρυφή κάμερα σε στυλό πολυτελείας  Λίγα λόγια… Η κρυφή κάμερα σε στυλό περνάει απαρατήρητη και καταγράφουμε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωτογραφίες 1600p x 1200p και video σε πολύ υψηλή ανάλυση 1080P στα 30fps. Υποστηρίζει κάρτες μνήμης MicroSD μέχρι 32gb (δε συμπεριλαμβάνεται).   Product Specs: • Spy Pen Camera Records Both Video and Audio • Record over 20 Hours of High..

Περισσότερα


TCT-T88 Κρυφή κάμερα WiFi σε λάμπα Ε-27 LED

TCT-T88  Κρυφή κάμερα σε λάμπα Ε-27 LED Λίγα λόγια… Η κρυφή κάμερα μέσα στην λάμπα ρεύματος εγγυάτε την ασφάλεια έξω από την πόρτα μας. Εξαιρετικής ποιότητας προϊόν που καλύπτει τις πλέον απαιτητικές ανάγκες ασφαλείας με πολλούς τρόπους! Μιά εξαιρετικά αξιόπιστη λύση για οπτική και ηχητική επίβλεψη στον χώρο σας, με κάμερα 5MP και σούπερ ανάλυση με υψηλής ευκρίνειας που αγγίζει τα 1080P! Αυτή..

Περισσότερα


TCT-WJ018 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε στυλό

TCT-WJ018 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε στυλό Με λίγα λόγια... Η κρυφή κάμερα που είναι καλά κρυμμένη σε αυτό το στυλό πολυτελείας κάνει καταγραφή βίντεο με ήχο υψηλής ανάλυσης ενώ γράφετε, είναι ακουμπισμένο στο γραφείο ή απλά ενώ είναι τοποθετημένο στο τσεπάκι του πουκάμισου σας. Αυτή η κρυφή κάμερα θα σας βοηθήσει να θυμάστε τα πάντα από μία συνάντηση, να καταγράψετε ένα συμβάν ή ακόμα κα..

Περισσότερα


TCT-MD81 Κρυφή κάμερα WiFi με σύνδεση p2p

Wireless WiFi CT-MD81 Μικρή κρυφή κάμερα WiFi με σύνδεση σε κινητό Λίγα λόγια… Η καλύτερη μικρή κάμερα με πολλές δυνατότητες και εφαρμογές. Ασύρματη WiFi με σύνδεση σε Android & iOs, εγγραφή εικόνας και ήχου, υποδοχή για κάρτα MicroSD έως και 32 gigabytes, μπαταρία για να την παίρνετε μαζί σας, στο ποδήλατο, στην ζώνη σας, ιδανική για αυτοκίνητο, μηχανάκι, προσαρμόζεται εύκολα παντού με τις βά..

Περισσότερα


TCT-MA01 Κρυφή κάμερα σε καπέλο, μπαταρία, τηλεκοντρόλ, MicroSD 8GB

TCT-MA01 Κρυφή κάμερα σε καπέλο  Λίγα λόγια... Με την κρυφή κάμερα μέσα στο καπέλο μπορείτε χωρίς καμία υποψία να κάνετε ηχογράφηση και βίντεο εγγραφή ή μεμονωμένες φωτογραφίες με υψηλή ανάλυση. Μπορείτε να τραβάτε φωτογραφίες και video μόνο όταν είναι αναγκαίο με επιλογή από το τηλεχειριστήριο. Με την βοήθεια του ξεκινάτε και σταματάτε το βίντεο ή τραβάτε φωτογραφίες με κάθε πάτημα του κουμπι..

Περισσότερα


TCT-V25 Κρυφή κάμερα σε επιτραπέζιο ρολόι- ξυπνητήρι

TCT-V25 Κρυφή κάμερα σε επιτραπέζιο ρολόι- ξυπνητήρι ..

Περισσότερα

TCT-W5000 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός

TCT-W5000 Κρυφή κάμερα υψηλής ανάλυσης σε ρολόι χειρός  Λίγα λόγια… Φορέστε αυτό το υπεροχο, μοντέρνο σπορ ρολόι χειρός και πάρτε τον έλεγχο του χώρου. Καταγράψτε τα πάντα με το πάτημα ενός πλήκτρου σε βίντεο και ήχο υψηλής ποιότητας. Μπορεί να καταγράψει βίντεο και εικόνες τόσο σε περιβάλλον με φωτισμό, όσο και σε σκοτάδι.  Εντυπωσιάστε τους γύρω σας και καταγράψτε χωρίς να σας καταλάβει καν..

Περισσότερα


TCT-WM1 Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού

TCT-WM1 Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού  Αυτή είναι μια αξιόπιστη WiFi κάμερα σε κελυφος αισθητήρα καπνού, ένα δυνατό εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει να βλέπετε τι γίνετε στο σπίτι ή στο γραφείο σας, ώστε να έχετε αποδεικτικά στοιχεία σε περίπτωση που συμβεί κάτι στον χώρο σας.  Είναι πολύ εύκολη στη ρύθμιση και τη διαχείριση και σας προσφέρει πεντακάθαρες φωτογραφίες και βίντεο με ήχο υψηλή..

Περισσότερα

TCT-Y2 Κρυφή κάμερα WiFi σε επιτραπέζιο ρολόι με σύνδεση P2P

TCT-Y2 Κρυφή κάμερα WiFi σε επιτραπέζιο ρολόι Επιτραπέζιο, επαναφορτιζόμενο ρολόι με κάμερα IP HD και WiFi που συνδέεται με το κινητό, iPhone και Android.  Πλεονεκτήματα: Ένδειξη ημερομηνίας και ώρας με ξυπνητήρι και αφύπνιση. Ενημερωθείτε για την ώρα μέσω ηχητικής ειδοποίησης. Peer to Peer λειτουργία (P2P). Καταγράψτε εικόνα και ήχο. Υποστηρίζει παρακολούθηση μέσω WiFi από IOS και Android συ..

Περισσότερα


TCT-Z6 Κρυφή κάμερα WiFi σε ψηφιακό ρολόι

TCT-Z6 Κρυφή κάμερα  WiFi σε ψηφιακό ρολόι Λίγα λόγια… Με αυτό το υπέροχο ρολόι μπορείτε να διακοσμήσετε το δωμάτιο σας ενώ παράλληλα μπορείτε να καταγράψετε ότι γίνετε μπροστά του, με ανάλυση βίντεο 1080P και να το αποθηκεύσει στην κάρτα μνήμης που μπορεί να είναι έως και 64GB. Μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυο P2P και να παίρνουμε εικόνα και ήχο στο κινητό μας μέσω του application που θα κατεβάσ..

Περισσότερα


Κρυφή κάμερα 2Mp σε αναπτήρα με καταγραφή εικόνας και βίντεο σε κάρτα μνήμης

Κρυφή κάμερα κρυμμένη μέσα σε ρεαλιστικό αναπτήρα. Μπορεί να καταγράψει βίντεο, να πάρει φωτογραφία και ήχο. Με το καλώδιο USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως  PC Camera. Camera: 2.0M Pixels Photo: 1280*960 Video: 720*480 @ 30fps. Max. suport 8G Micro SD Card Web Camera function Χαρακτηριστικά: Βάρος 40 γραμμάρια Διαστάσεις: 80*22*10mm(L*W*H) Υποστηρίζει κάρτα μνήμης ως 8GB (δεν συ..

Περισσότερα


Κρυφή κάμερα HD 720P σε ψηφιακό ρολόι ξυπνητήρι, μπαταρία, WiFi, καρτα SD, ήχος, σύνδεση με κινητό

Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ρολόι ξυπνητήρι με σύνδεση WiFi Δέχεται κάρτα SD για να κάνει εγγραφή και μπορείτε να το παρακολουθείται απο μακριά μέσω κινητού Λίγα λόγια… Θέλετε να καταγράψετε το χώρο του σπιτιού σας; Τι συμβαίνει όταν λείπετε από το γραφείο; Θέλετε να ελέγχετε το χώρο σας από μακρυά από το κινητό σας τηλέφωνο; Και όλα τα παραπάνω χωρίς να γίνεται αντιληπτοί; Τότε είστε στην σωστή..

Περισσότερα


Endoscope YPC-HD720P Ενδοσκοπική κάμερα WiFi για ασύρματη σύνδεση και παρακολούθηση με το κινητό

Endoscope YPC-HD720P  Ενδοσκοπική κάμερα WiFi  Ενδοσκοπική κάμερα WiFi αδιάβροχη 2 σε 1 με υπέρυθρα IR Led για iPhone Android IOS 2.0 Mega Pixels camera supports 720P HD video output Lens Diameter: 8.0MM Resolution:1280*720 View Angle: 70 degree Focal distance: 4- 10CM. 8.0MM Len with 6pcs adjustable LED lights waterproof Transmission distance: 5-30M 2 In 1 Wifi Endoscope Waterpr..

Περισσότερα


TCT-909 Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτου

TCT-909  Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτου Κρυφή κάμερα σε σχήμα μπρελόκ κλειδιών αυτοκινήτου, με μπαταρία λιθίου, καταγραφή βίντεο και σύνδεση με υπολογιστή.   ..

Περισσότερα


TCT-S820 Κρυφή κάμερα σε σχήμα κλειδιού αυτοκινήτου

TCT-S820 Κρυφή κάμερα σε σχήμα κλειδιού αυτοκινήτου Λίγα λόγια… Η κρυφή κάμερα σε κλειδί αυτοκινήτου περνάει απαρατήρητη και καταγράφουμε τα πάντα με το πάτημα ενός κουμπιού. Φωτογραφίες και video σε πολύ υψηλή ανάλυση 1080P στα 30fps. Υποστηρίζει κάρτες μνήμης MicroSD μέχρι 16gb (δε συμπεριλαμβάνεται).     Τεχνικά Χαρακτηριστικά: Μορφή βίντεο: AVI Κωδικοποίηση βίντεο: M-JPEG Ανάλυση βίν..

Περισσότερα


Κρυφή κάμερα σε κρεμάστρα ρούχων με ανιχνευτή κίνησης

Κρυφή κάμερα 2Mp σε διπλό άγκιστρο για κρέμασμα ρούχων με ανιχνευτή κίνησης Details Clothes Hook Camera - Motion Detect Hidden Hook Camera Characters: Small contour design,which does UV spray finishing for the whole body Support AVI video format It can carry out high definition image recording under low illumination Support 30 Fps 1280*960 USB 1.1 Support 16GB TF memory card Can work 90 minutes ..

Περισσότερα


Κρυφή κάμερα 1689 SONY CCD, 3.7mm, 450TVL ενσύρματη

1689 SONY CCD Κρυφή κάμερα 3.7mm, 450TVL  PIN HOLE, 1/3 Sony CCD, Φακός σταθερός 3.7mm, 450TVL, πλαστική με καλώδιο   ..

Περισσότερα


CAM-MC101DP Κρυφή κάμερα σε ραντάρ κίνησης ενσύρματη 1Mp HDCVI

Κρυφή κάμερα Ανιχνευτής Αισθητήρας 1/2.9’’ CMOS Motion Detect NAI Ανάλυση 1.0 Megapixel Privacy Masks NAI Φακός 3.7mm pinhole lens Hybrid Output HDCVI Μοίρες Φακού 76.4º IR LED ΟΧΙ DWDR NAI PIR case NAI HLC NAI OSD Menu Over Coaxial / UTP BLC NAI Τροφοδοσία DC12V ..

Περισσότερα


CAM-MC205DS κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού ενσύρματη HDCVI & Analogue 2Mp

CAM-MC205DS DAHUA Κρυφή κάμερα Ανιχνευτής Καπνού Αισθητήρας 1 / 2 . 8 ” S o ny Motion Detect NAI Ανάλυση 2.0 Megapixel Privacy Masks NAI Φακός 3.7mm pinhole lens Hybrid Output HDCVI & Analogue Μοίρες Φακού 76.4º IR LED ΟΧΙ DWDR NAI PIR case NAI HLC NAI OSD Menu Over Coaxial / UTP BLC NAI Τροφοδοσία DC12V ..

Περισσότερα 

Οι κρυφές κάμερες στο προσκήνιο !

Με τις κρυφές κάμερες μπορείτε να παρακολουθείτε οποιονδήποτε ακόμα και εάν δεν είστε παρόν. Επιλέξτε κρυφές κάμερες παρακολούθησης WiFi, IP ή αναλογικές, ενσωματωμένες σε μικροαντικείμενα όπως ρολόι, στυλό, αναπτήρα, μπρελόκ, κρεμάστρα κ.α.

Οι κρυφές κάμερες μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα ή συνδυαστικά με τις κανονικές κάμερες για την επίβλεψη του χώρου σας. Οι κρυφές κάμερες είναι εύκολες στην ρύθμιση και τοποθέτηση και δεν χρειάζεται τεχνικός. Μεγάλη ποικιλία σε κρυφές κάμερες τεχνική υποστήριξη και συμβουλές, στις καλύτερες τιμές της αγοράς από την Smarteck.

Κρυφή κάμερα για κυνηγούς, Κρυφή κάμερα στυλό, Κρυφή κάμερα WiFi σε λάμπα, Κρυφή κάμερα WiFi p2p, Mini κρυφή κάμερα, Mini ασύρματη κρυφή κάμερα, Κρυφή κάμερα σε καπέλο, Κρυφή κάμερα ρολόι- ξυπνητήρι, Κρυφή κάμερα ρολόι χειρός, Κρυφή κάμερα σε ανιχνευτή καπνού, Κρυφή κάμερα WiFi επιτραπέζιο ρολόι, Κρυφή κάμερα WiFi ψηφιακό ρολόι, Κρυφή κάμερα σε ψηφιακό ρολόι, Κρυφή κάμερα μπρελόκ αυτοκινήτου, Ενδοσκοπική κάμερα WiFi αδιάβροχη, Κρυφή κάμερα κλειδί αυτοκινήτου

 

 


 

 
 
                  
   
Υπηρεσίες και προϊόντα

εγκαταστάσεις συναγερμών | εγκατάσταση καμερών | εγκαταστάσεις ip καμερών | εγκατάσταση τηλεφωνικού κέντρου | εγκατάσταση θυροτηλεόρασης | κάμερες | συναγερμοί | τηλεφωνικά κέντρα | θυροτηλεοράσεις | ψηφιακό καταγραφικό | DVR | δορυφορικά κεραίες | σύστημα συναγερμού | ασύρματος συναγερμός | κάμερες επιτήρησης | συστήματα ασφάλειας | συναγερμός | ip kameres | τηλεφωνικό κέντρο | θυροτηλεόραση ψηφιακή | Ασύρματο Τηλεφωνικό κέντρο