Προσφορές
 ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΚΑΜΕΡΑ
Ασύρματες κάμερες WiFi
Παρακολουθήστε τον χώρο σας με κινητό από μακριά και γράψτε το βίντεο και ήχο στην κάρτα μνήμης
από 29€
Κατηγορίες Προϊόντων
Ενδιαφέροντα άρθρα
 
 
 
 
   HomeΘυροτηλεοράσεις - Θυροτηλέφωνα 2Entry Helios

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΔΙΚΤΥΑΚΕΣ

Θυροτηλεοράσεις 2N Helios

Iδανικό για γραφεία, επαγγελματικά κτίρια ακόμη και κατοικίες.


Αγορά των προϊόντων


Οι σταθμοί επικοινωνίας 2N Helios IP υποστηρίζουν πλέον και πρωτόκολλο ONVIF.

Η οικογένεια των σταθμών επικοινωνίας 2N HELIOS IP μεγαλώνει, ολοκληρώνεται και προχωράει με μεγάλα βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

2N Helios IP υποστηρίζουν πλέον και πρωτόκολλο ONVIFΤο 2ENTRY Helios® απευθύνεται τόσο σε κτίρια γραφείων, όσο και σε μονοκατοικίες, μεμονωμένα γραφεία, κοιτώνες και συγκροτήματα κατοικιών με κεντρική διαχείριση. Το σύστημα επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους επισκέπτες που βρίσκονται στην είσοδο του κτιρίου ή του σπιτιού σας και να τους ανοίξετε την πόρτα πληκτρολογώντας έναν κωδικό σε μίας απλή τηλεφωνική συσκευή.


Πρόκειται για ένα ευέλικτο σύστημα με πλήθος λειτουργιών και μοναδική απαίτηση να υπάρχει εγκατεστημένο ένα οποιοδήποτε τηλεφωνικό κέντρο (ακόμη και ΙΡ). Το 2ENTRY Helios ® ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις, αφού σας επιτρέπει να ελέγχετε την είσοδό σας ακόμα και αν δεν βρίσκεστε στο γραφείο ή στο σπίτι και να ανοίγετε την πόρτα σους επισκέπτες σας χρησιμοποιώντας το κινητό σας!

Προαιρετικά, στο θυρομεγάφωνο 2ENTRY Helios ® μπορεί να ενσωματωθεί έγχρωμη κάμερα CCTV ώστε να βλέπετε τους επισκέπτες σας ενώ τους μιλάτε. Η εικόνα μεταδίδεται σε monitor, στην τηλεόραση ή στην οθόνη Η/Υ με τη χρήση κατάλληλων RF modulator ή video server. Τέλος, για τον έλεγχο πρόσβασης στο κτίριο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πληκτρολόγιο του θυρομεγαφώνου ή να προστεθεί σύστημα αναγνώρισης καρτών τύπου proximity.

Τα θυρομεγάφωνα  2ENTRY Helios ® μπορούν να περιλαμβάνουν 3 ή περισσότερα πλήκτρα κλήσης καθώς και αριθμητικό πληκτρολόγιο για κλήση οποιουδήποτε αριθμού και είναι πλήρως συναρμολογούμενα έτσι ώστε να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις τις εκάστοτε εφαρμογής. Η μοντέρνα σχεδίαση και η μεταλλική πρόσοψη τα καθιστά κατάλληλα για κάθε είσοδο, ανεξάρτητα από το αρχιτεκτονικό της σχέδιο.

Η απλή καλωδίωση εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση, χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση για το κτίριο ή τον τεχνικό και οι πολλές διαφορετικές λειτουργίες και εντολές προσφέρουν μεγάλη ευελιξία προγραμματισμού και χειρισμών.


ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2N HELIOS IP


2N Helios IP Vario

Θυροτηλεοράσεις Helios IP


Το σύστημα HELIOS IP VARIO είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας και ελέγχου επισκεπτών βασισμένο σε τεχνολογία ΙP (Internet Protocol).

Χρησιμοποιείται σαν σταθμός επικοινωνίας, θυρομεγάφωνο ή θυροτηλεόραση και επιτρέπει την ακουστική και οπτική επικοινωνία με τους επισκέπτες στην είσοδο ενός χώρου καθώς και τον έλεγχο πρόσβασης τους σε αυτόν.

Είναι ιδανικό για γραφεία, επαγγελματικά κτίρια ακόμη και κατοικίες που έχουν υποδομή ΙΡ.


ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2N HELIOS PBX


2N Helios Helios PBX

Θυροτηλεοράσεις Helios PBX
για τηλεφωνικά κέντρα


Πρόκειται για ένα ευέλικτο σύστημα με πλήθος λειτουργιών και μοναδική απαίτηση να υπάρχει εγκατεστημένο ένα οποιοδήποτε τηλεφωνικό κέντρο.

Το Helios PBX απευθύνεται τόσο σε κτίρια γραφείων, όσο και σε μονοκατοικίες, μεμονωμένα γραφεία, κοιτώνες και συγκροτήματα κατοικιών με κεντρική διαχείριση.

Το σύστημα επιτρέπει την επικοινωνία με τους επισκέπτες που βρίσκονται στην είσοδο του κτιρίου ή του σπιτιού σας και να τους ανοίξετε την πόρτα πληκτρολογώντας έναν κωδικό σε μία απλή τηλεφωνική συσκευή.


ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2N HELIOS FORCE

2N Helios Helios FORCE

Θυροτηλεοράσεις Helios FORCE
για εξωτερική χρήση


Θυρομεγάφωνα ΙΡ με κάμερα που συνδυάζουν το σχεδιασμό υψηλής αισθητικής με την αντοχή σε ακραίες συνθήκες χρήσης και εγκατάστασης.

Τα θυρομεγάφωνα HELIOS IP FORCE είναι αντιβανδαλιστικά και αδιάβροχα, σχεδιασμένα για να εξασφαλίζουν κορυφαίας ποιότητας επικοινωνία σε συνθήκες υψηλής ασφάλειας. Υποστηρίζουν ακουστική και οπτική επικοινωνία πάνω σε standard πρωτόκολλα (SIP / RTP) ώστε να επιτρέπουν εύκολη ενσωμάτωση σε ΙΡ πλατφόρμες συστημάτων ασφαλείας. Χρησιμοποιούνται σαν θυρομεγάφωνα αλλά και σταθμοί επικοινωνίας σε πληθώρα εφαρμογών, όπως:


ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 2N HELIOS UNI

2N Helios Helios UNI

Θυρομεγάφωνα Helios UNI
για εξωτερική χρήση


Το 2N® Helios IP Uni αποτελεί την ιδανική λύση για εσωτερικές ή εξωτερικές εισόδους που δέχονται επιρροές από φυσιολογικές συνθήκες, όπως είναι για παράδειγμα η είσοδος ενός γραφείου ή μια οικίας.

Ο σωστός σχεδιασμός του, επιτρέπει την τοποθέτησή του σε επιφάνειες, εσοχές ή γυψοσανίδες. Καθώς χρησιμοποιεί τεχνολογία IP και πρωτόκολλο SIP, παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για σύνδεση σε τηλεφωνικά συστήματα.

Επιπλέον, η λειτουργία του, οι ρυθμίσεις και η διαχείρισή του, πραγματοποιούνται με εύκολο τρόπο μέσα από ένα περιβάλλον διαχείρισης web ή μέσω ενός απλού λογισμικού.


ΘΥΡΟΜΕΓΑΦΩΝΟ 2N HELIOS SAFETY

2N Helios Helios IP SAFETY

Θυρομεγάφωνα Helios IP SAFETY


Σταθμοί ΙΡ επικοινωνίας για έκτακτα περιστατικά (Emergency Help Points). Picture Οι σταθμοί επικοινωνία HELIOS IP SAFETY είναι αντιβανδαλιστικοί και αδιάβροχοι.

Ο έντονος πορτοκαλί χρωματισμός τους καθιστά ευδιάκριτους από απόσταση, ακόμα και τη νύχτα. Επιτρέπουν ακουστική επικοινωνία πάνω σε standard πρωτόκολλο SIP ώστε να εξασφαλίζεται εύκολη ενσωμάτωση σε ΙΡ πλατφόρμες συστημάτων ασφαλείας.

Χρησιμοποιούνται ως σταθμοί επικοινωνίας εκτάκτου ανάγκης (Emergency Help Points) σε πληθώρα εφαρμογών, όπως: